שאל את הרב - כללי

ברכת כלה

  • י"ד חשון התשע"ו

שאלה

בעוד חודש אני מתחתנת ואני רוצה להקריא ברכת כלה לפני טקס החופה. לבעלי לעתיד היו שני אחים שנפטרו ואני רוצה להזכיר אותם בברכת הכלה שלי ולציין כי הם עומדים כאן איתנו בטקס מרגש זה וכו'. אני לא יודעת במי אוכל להיעזר על מנת שאוכל לכתוב את הנוסח הנכון ולהשתמש במילים הנכונות. אפשר בבקשה הכוונה? טקס החופה שלי יהיה טקס דתי וחשובה לי התפילה.

תשובה

שלום וברכה

תוכלי לומר ברגעים נשגבים אלו כאשר סבא וסבתא באים וכו' וגם שני האחי באים לברך אותנו ולהשתתף איתנו ביום שמחתינו אברך וכו'..