זוגיות

קשר בפני תהום

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

בס"ד. שלום לכבוד הרב. זה תקופה ארוכה שאני מתדיין דרככם ומנסה את כוחי בזוגיות עם בחורה חילונית. יש לציין שיש אצלה התחזקות מסוימת(מוכנה לנידה שומרת שבת) אני בתקופה כזאת שאני בקושי רואה טלויזיה היא לעומת זאת לא מוכנה לוותר עליה בעתיד,הבעיה העיקרית זה שסופסוף חזרנו להיות זוג נורמאלי(נפרדנו רבות)יש לי התעקשות על אי נגיעה בזמן נידה,כרגע אני מקל בה ונוגע בצורה מבוקרת ולא גולשת, אך היא מסרבת בתוקף לאסור נגיעה לאחר נישואין בנידה אלא לפחות שתהיה חום ואהבה גם במידה מועטת.מה עליי לעשות?אני לא אומר כלום על חצאיות כיסויי ראש אבל בזה אני חושב שאני חיב להתעקש,קשה לי עם זה שהיא אומרת שהיא וויתרה כל כך הרבה ואני מוסיף ללחוץ,צודקת? אנא אל תחסוף בתשובתך ואשמח לקבל דוגמאות מקורות שיחזקו את התשובה.בתודה ובברכת שבת שלום!

תשובה

שלום לך

אכן אין לחותר על כך, כי אסור לך לחטוא בשום אופן בכך.

אי הנגיעה אינה מורידה את האהבה וא החום, הגעגועים מוסיפים המון המון לחי הזוגיות, ומעלה את חיי הנישואין לרמות גבוהות ביותר.

המלצתי היא שתלך לסמינר וכאשר היא תלך לסמינר אני בטוח שהכול ישתנה לטובה, ככל שמבינים את שורש הדברים כך מוכנים יותר להתקרב אל הבורא.

אשמח לכוונה לסמינר בזמן הקרוב.

בהצלחה - בנימין שמואלי