אירוסין לגוי..

  • כ' חשון התשע"ו

שאלה

שלום לרב, אנחנו זקוקים נואשות לעזרה, בעלי חזר בתשובה לפני כ 6 שנים ב"ה, אך משפחתו (הורים, אח ואחות) עדיין חילוניים, אתאיסתיים.. אחותו התארסה לגוי אמריקאי, (וההורים שלה מאושרים, שזה עצוב) ולאחיו יש חברה גויה (אחיו ואחותו גרים בחו"'ל) לדבר עימם על יהדות, בכל רמה כמעט זה כמו לדבר לקיר, ונראה שאנו (אני ובעלי) היחידים שבעצם אכפת להם מהנושא, כך שאנו חשים שמוטלת עלינו אחריות להתפלל עליהם,שזה מה שאנחנו עושים, כמה שאפשר.. אבל רצינוגם לבקש עצת הרב, אם יש איזו סגולה לגרום לביטול העניין, שלא חלילה יצא נישאוים גויים ויהודים... אנו מאוד מצוערים מהמצב, בבקשה תעזורלנו אם יש איזו דרך להפריד בינהם.. המון תודה ותיצלח דרככם בע"ה

מאיה

תשובה

https://www.kikar.co.il/%D7%A7%D7%9E%D7%99%D7%A2.html

יש לחייג למשרד 03.5788383 בשעות 9:00-14:00 ​

כמו כן אני מעביר את פנייתך למחלקה המיוחדת שמטפלת בנושאים אלו באירגון.