זוגיות

האם יש המלצה לזוג בשנה הראשונה לנישואין לגור רחוק מההורים של שני הצדדים?

  • כ"א חשון התשע"ו

שאלה

שלום וברכה, אני רוצה להודות לך הרב בנימין כמו תמיד על התשובה המהירה והמחזקת. אני אזכיר לך בקצרה עלי: גרוש + ילד בן 6 המשמורת עליו משותפת כך שאני רואה אותו הרבה. 3-4 ימים בשבוע. המשמורת משותפת מכיוון שהאימא של הילד נכה על כיסא גלגלים. המשמעות של המצב היא שאני חייב לגור באזור המגורים של האימא - אזור חדרה. התגרשתי לפני כ 9 חודשים. נרשמתי לאתר 7 ברכות ואני מגלה שהתיק שלי מבריח בחורות. אמר לי חבר בכלל לא לדבר על הנושאים הללו בפגישות הראשונות עד שנוצר קשר ויש רצון הדדי להתקדם לכיוון חתונה רק אז להעלות את הנושא. הייתי רוצה לשמוע ממך מה דעתך? איך אני צריך לנהוג? שאלה נוספת: האם יש המלצה לזוג בשנה הראשונה לנישואין לגור רחוק מההורים של שני הצדדים. שי

תשובה

שלום וברכה

אכן לא צריך מיד להזכיר את הדברים האלו.

ב. תלוי לפי העניין ברור שאין לדור בבית ההורים. ראה https://www.netivot-olam.com/watchart.asp?id=38&subcatid=7

בהצלחה,