נשים

נידה בלידה?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום לכבוד הרב! אנו מתכוננים ללידתנו הראשונה בעז"ה בעיתה ובזמנה, בעלי יהיה הנוכח היחידי איתי בחדר הלידה (חוץ מהצוות הרפואי כמובן) רציתי לדעת באיזה שלב בלידה נהיה כבר אסורים זה לזו? וגם האם יש תופעות מסויימות שקוראות עוד לפני הלידה עצמה שכבר אוסרות אותנו? מה לעשות במידה ואני מאד אזדקק לו לצידי בשעה זו? תודה על ההתייחסות לשאלותיי! תבורכו!

תשובה

שלום וברכה

מעת שיהיו לך צירים סדירים כל חמש דקות או מתחילת דימום, או מעת שאינך יכולה ללכת לבדך את נאסרת על בעלך.

בעלך יצטרך לשמור מאוד לבלי להביט במקומות המכוסים.

בברכת לידה קלה - בנימין שמואלי