נשים

שפיכת זרע

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שבוע טוב אנימ ואישתי מטופלים בטיפול פורית עקב בעיה של זרע בעל ספירה נמוכה ותנועה חלשה אנו שומרים נידה ולא מקימים יחסים בזמן הנידה קורא שלפעמימים גם בתקופה שמותר לקים יחסים אנו לא מקימים ויוצא לי כמעט חודש ללא שפיכת זרע לטענת הרופא פרופסר איצקוביץ זה לא טוב לכן שאלתי היא האם מותר לי בתקופת הנידה של אישתי לשפוך זרע על ידי אונונת אן עי אישה בתשלום או שזה אסור בהחלט תודה מי ראש ושבוע טוב

תשובה

שלום וברכה

שניהם אסורים בהחלט, באיסור חמור ביותר. ואין בכך כל בעייה בריאותית. בברכה - בנימין שמואלי