אמונה

האם להתגייס או ללכת לישיבה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

אני בן 18 לקראת גיוס ואנני מצליח למצוא את דרכי, כרגע אני נמצאת בפרשת דרכים, האם להתגייס או ללכת לישיבה. מאוד רציתי ללכת ללמוד שנה בישיבה ורק אח"כ להתגיס לצה"ל אך לא הצלחתי למצוא ישיבה שמדברת אליי, שטוב לי בה, שאני מתחבר לאוירה , לרבנים. אני כבר כ- חצי שנה כמעט מסתובב בין ישיבות ולא הצלחתי להתחבר. כיום אני ככל הנראה בלית ברירה יתגייס, אך רציתי לדעת אם יש אפשרות לקבל סיוע לבעייתי לפני שאני מקבל החלטה זו?!

תשובה

שלום וברכה

פנה לאחד מהאירגונים הבאים ישיחנה" של הרב יוסף רבי 09-7728042 057-3136056 052-267772 "נתיבות יצחק" של הרב יצחק וקסמן 077-2121809 03-5705674 והם יעזו לך מאוד.

בברכה – בנימין שמואלי