שאל את הרב - כללי

חלום על הגאולה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

לעונה על השאלה שלום חלמתי שאני ואישתי הולכים במידרחוב פתאום עוצר אותי איש מבוגר ומראה לי את השעון שלו ואני קורא לאישתי ואומר לה תיראי השעה 12 ו32 דקות והיא מסתכלת על השעון שלה ואןמרת מה פתאום השעה 8 בערב ואז אני אומר לה זה לא שעון רגיל זה שעון הגאולה ונשאר לנו עוד 28 דקות לגאולה והאיש המבוגר עושה לי סימן עם האצבע שזה לא נכון ועברנו את הגאולה ב 32 דקות ובשמים כבר יש בקיעים ומחזיקים אותנו במאמץ אחרון שאולי נתעורר ואז אני ואישתי מסתובבים ואני אומר לאישתי יוו עכשיו ניזכרתי מאיפה אני מכיר אותו זה הרב כדורי

תשובה

שלום וברכה

כנראה שחשבת במשך היום על שעוני הגאולה של הבאבא סאלי הנמצאים בידי מרן רבי מרדכי אליהו, ואין מראין לאדם בחלומו אלא מהרהורי לבו ביום. ואשריך שאתה מצפה לגאולה קרובה.

בהצלחה - מנשה ישראל