זוגיות

הרצאת הוכחת הקיום האלוקי

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום, יש לי בן זוג שמו ישגב, שאינו קשור בשום דרך לדת. מכיוון שאני דתיה העמדתי בפניו את האפשרות לנסות להתקרב לדת או שניאלץ להיפרד כי הקשר נהיה רציני מאוד עד לדיבורים על חתונה. הקשר מאוד חשוב לי ולו אך לצערי העמוק לא אוכל להמשיך ולתכנן את המשך חיינו בפערים הנוכחיים. בן זוגי הסכים תחת שיכנועיי לנסות ולשמוע הרצאה אחת, ואם הוא יתעניין נמשיך ונשמע. חשוב לי לציין כי הוא בן אדם מאוד שכלתני וחשוב שנשמע הרצאה עם מרצה עם "ראש פתוח" שירגיש שמדברים איתו "בגובה העיניים". חיפשתי הרבה מאוד מקומות שבהם יוכלו לעזור לי יותר מאשר להפנות אותי לתוכניה. וכעת הפנו אותי אליכם. אני פונה אליכם בתחנונים ובדמעות שתעזרו לי. הקשר חשוב לי ולו מאוד, והיינו רוצים לגשר על הפערים. חשוב לי למצוא את ההרצאה המתאימה על בסיס, הוכחת הקיום האלוקי. בתקווה לעזרה. תודה.

תשובה

שלום וברכה

אני מציע לך את הרצאותיו של הרב המאוד שכלתני, ובעל ידע רב מאוד, ואחרי שתשמעי את ארבע ההרצאות הבאות תבחרי את הטובה ביותר בשביל החבר שלך.

ואני מאחל לך הצלחה רבה. מנשה ישראל

א.