אמונה

לימוד תורה, מה נכנס להגדרה של לימוד תורה ממה ואיך אתה מציע לי להתחיל

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

כבוד הרב אני רוצה להתחיל ללמוד תורה כל יום בבית לבד. מה נכנס להגדרה של לימוד תורה ממה ואיך אתה מציע לי להתחיל.

תשובה

שלום וברכה

לימוד חצי שעה בספר קיצור שולחן ערוך. אני מוכן ומזומן לעזור לך להתגבר על אי ההבנות שיהיו בהתחלת הדרך. לינק לספר קיצור שולחן ערוך:

אבל עדיף לחוות את חווית הלימוד מתוך ספר מודפס שתקנה בחנות ספרים. דרך צלחה - מנשה ישראל