שאל את הרב - כללי

גבר בן 41 רווק, אביו התאבד בהיותו צעיר. ובמשך חייו הוא נחשף לעוד 5 מקרי התאבדויות של אנשים קרובים אליו. אותו גבר במצוקה ואפשר להבין למה ..??האם זה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום וברכה, מה פשר ההסתברות הזאת..? אני מכירה גבר בן 41 רווק,אביו התאבד בהיותו צעיר.ובמשך חייו הוא נחשף לעוד 5 מקרי התאבדויות של אנשים קרובים אליו..חברים קרובים , אבא , שכן .כאילו זה סביבו. אותו גבר במצוקה מחשבתית לגבי העניין.אם אפשר להבין למה ..??האם זה הגורל שלו..?

תשובה

שלום וברכה

כל אדם נמצא במקום שבו הוא נמצא בכוונת מכוון, אין דבר בא במקרה, והאדם אשר ה` הניחו במקום כזה, בוודאי י שלו את הכוחות הנדרשים לו להתמודד עם הקושי הזה, וזהו מתפקידיו בעולם הזה.

בברכה - בנימין שמואלי