נשים

כאבי בטן וגלולות

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום רב, אני נשואה כ8 חודשים ואני קיבלתי אישור מרב לקחת גלולות, אך בינתיים כל שבועיים- שלוש יש לי כאבי בטן נוראים בבטן התחתונה, הרופאים טוענים שכל הבדיקות הינם תקינות. אני חוששת שאולי מנסים להעיר אותי מלמעלה להפסיק לקחת גלולות אך אינני יכולה מכיוון שאני מפחדת שלא אוכל לעמוד בלחץ (עבודה לימודים וילד כאשר בעלי אינו עובד כלל). אין לי עזרה מהמשפחה אינני יודעת אם זה באמת מלמעלה או שפשוט יש לי בעיות בבטן ולכן אינני יודעת מה לעשות. אודה לכם לתשבה בהקדם האפשרי למייל! תודה מראש

תשובה

שלום וברכה

אכן ההיתר לקחת גלולות למטרות כלכליות הוא קלוש ואין להתיר זאת. ומסתבר מאוד שה` רוצה לת לך מתנה נפלאה ומעיר את ליבך על הסירוב הנ"ל.

שבת שלום - בנימין שמואלי