חברה והשקפה

אומן ןברסלב , למה ישנם רבנים שמתנגדים לכך?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום שוב כבוד הרב זו פעם החמישית שאני כותבת לרב אני מקווה שזה בסדר. השאלה שלי היא כזו.אני מאוד מיתקרבת לחסידות ברסלב וגם זכיתי ברוך השם לינסוע לאומן לציון של רבנו הקדוש והרבה אנשים זוכים שם לישועות והרבה מיתחזקים ויש כאלו שחוזרים בתשובה שלמה שלמה ברוך השם. אבל אני לא מבינה למה הרבה רבנים (כמו הרב עובדיה והרב חיים רבי והרב אמנון יצחק ןכ´ו) שלא מסכימים לינסוע. עם האישה מסכימה אז למה לא מה זה משנה ברסלב חב´ד או סתם חרדי רגיל העיקר שיחזור בתשובה תודה רבה רבה מראש

תשובה

שלום וברכה

אין אוסרים לנסוע לאומן.

ישנם גדולי ישראל הסבורים שבעל משפחה לא יעזוב אותם בראש השנה לבד, אלא להיות בחיק המשפחה.

בברכה - בנימין שמואלי