שאל את הרב - כללי

האם יתכן שכלבים מסויימים באי בגילגול

  • י' טבת התשע"ו

שאלה

קראתי את התשובה לשאלה מה קורה לבעל חיים לאחר מותו. האם יתכן שכלבים מסוימים באים בגילגול? משום שהיה לי כלב שהיה בערב שבת מתקרב לשולחן ונעמד על 2 רגליו האחוריות כדי להקשיב לקידוש. לאחר שמת בגיל 18 חודש אחרי חלמתי שהוא שומר עלי מפני קבוצת חתולים שרדפו אחרי. האם אני צודקת?

תשובה

שלום וברכה

אכן ישנם מקרים כאלו שאדם מתגלגל בכלב ויתכן בהחלט שהכלב שלך היה גילגול של נשמה שלא הקפידה כראוי על קידוש.