שאל את הרב - כללי

האם עדיף שבחורה רווקה לא תלך עם שיער פזור ותאסוף את שערה?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום כבוד הרב, יש לי שאלות 1. האם עדיף שבחורה רווקה לא תלך עם שיער פזור ותאסוף את שערה? שיהיה יותר צנוע ופחות ימשוך תשומת לב??.. 2. יש לי שאלה לגבי חלום אם יש לו פרוש מסוים: חלמתי שאני עוברת בגשר, מתחת לגשת יש ים/נהר ובנהר יש נחשים גדולים מתוך הנהר יצא גם נמר שרחרח אותי כל שניה וחיפש אותי עד שברחתי בריצה והצלחתי להמלט. אם יש לזה פרוש אשמח לקבל תשובה(: תודה רבה.. שבוע טוב

תשובה

שלום וברכה

אכן כך, אין לבת ישראל ללכת באופן המושך תשומת לב. ורק לפני חופת בתולה היה נהוג כסימן לטהרת בנות ישראל לפזר את השיער של הכלה וללכת פרועת ראש.

ב. נחשים במים סימן טוב לרווקים ולרווקות.

בריחה מחיות טרף הוראה על הצלה מאוייבים שמבקשים להרע.

בהצלחה - מנשה ישראל