לשלושת ילדי יש שני שמות, אני צריכה תמיד לקרא להם בשני השמות שלהם?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

יש לי שלושה בנים .תמיד חשבתי שזה טוב לתת שני שמות לבן הבכור שלי קוראים דביר והוא מזל אריה לבן האמצעי שלי קוראים הראל יוסף והוא מזל תאומים .ולקטן קוראים נריה שמעון .הוא מזל סרטן כבוד הרב אני צריכה לקרוא להם כול הזמן בשני השמות או שמספיק פעם בשבוע? תודה רבה.

תשובה

שלום וברכה

מספיק פעם בשבוע.

בשורות טובות - בנימין שמואלי