חברה והשקפה

אנשים שגרים בחול

  • י"ב טבת התשע"ו

שאלה

שלום רב, רציתי לשאול מהיכן אני יכולה לקבל מידע לגבי מה יקרה לאנשים שגרים בחו"ל בזמן שהמשיח יבוא אם זה שונה מאנשים שגרים בארץ, יותר מסובך או שהכל לפי מידות האדם והמצוות שהוא עושה ולא משנה היכן הוא גר?

תשובה

שלום וברכה

גם אנשי חו"ל יזכו כמובן לגאולה ויעלו כולם לארצינו הקדושה אולם מידת הדין שם תהיה גדולה יותר עבור כל אחד ואחד האם הוא אכן ראוי להיגאל. בני חו"ל יצטרכו להיות בדרגה רוחנית גבוהה יותר כדי לזכות לעלות ארצה בימי משיח צדקינו.