תוכניות טלויזיה

  • י"ט טבת התשע"ו

שאלה

בס"ד שלום וברכה ויישר כח רציתי לשאול האם מותר לצפות בתוכניות טלויזיה ? או בתכניות במחשב של ארצות זרות ? לגבי הטלויזיה אני משתדלת שלא לראות אבל הוריי אנשים צדיקים אבל לא מוכנים לוותר על טלויזיה אומנם הם לא צופים בתכניות עם תוכן לא ראוי האם מותר לראות אז בשביל מנוחה או רוגע ? תודה רבה רבה

תשובה

שלום וברכה

אם את שואלת על הורייך, נניח להם. אם את שואלת על עצמך, בוודאי שאין להסתכל בשום תוכנית אף אם היא כביכול נקיה, עבירה גוררת עבירה חלילה וחבל. הישארי נקייה וטהורה ותזכי להצלחה בכל אשר תפני.