דחווווף הצעת עבודה דחוףףף

  • ח' שבט התשע"ו

שאלה

בס״ד שלום כבוד הרב ! המון עזרה אתם נותנים לי באתר והכוונה. יש לי שאלה דחוpה ביותר שאני מריכה להחזיר תשובה עוד היום. אני בעלת תואר 2 בחנוך גופני ומחפשת כבר שנים עבודה בבית ספר ללא הצלחה. התחלתי השנה לעבוד כגננת בגן פרטי וטוב לי בו אך אתמול הציע לי מנהל ביה״ס של בני חצי משרה בחינוך גופני שהתפנתה לו וחיכיתי להזדמנות כזו הרבה זמן .בקשתי מהמנהלת שלי לקבל יום חופשי נוסף בשבוע כדי שאשלב בין העבודות והיא סרבה בתוקף. מה עלי לעשות האם לכזוב באמצע שנה את הגן? וללכת אחרי מה שחיכיתי לו?? אנא עזור לי בהכוונתך תודה!!

תשובה

שלום וברכה

אם מותר לך מבחינה חוקית לעזוב את העבודה בגן ומאידך אין בעיית צניעות בחינוך לכושר גופני בביתהספר, תעשי את השינוי.

בברכת הצלחה,