שאל את הרב - כללי

פרק תהילים להצלחה

  • י"ב שבט התשע"ו

שאלה

אני מרגישה שיש לי חסימה בהצלחה שלי בחיים.. דוגמה אני מתחילה עבודה חדשה וכולם מרוצים ממני ואוהבים אותי ופתאום קורה משהו ואני כבר לא בעבודה או שהאנשים באים נגדי לרעה.. איזה פרק בתהילים אני יוכל לקרוא כל יום בשביל שכן ילך לי טוב ואף אחד לא יוכל להכשיל אותי או את המזל שלי? תודה

תשובה

שלום רב,

כדאי לקרוא פרק ס"ה בתהילים חמש פעמים, שהוא מסוגל במיוחד להצלחה.

מקורות: סגולות רבותינו (עמודים 69-70) בשם הרב משה לוי זצ"ל, מח"ס מנוחת אהבה.

ברכה והצלחה,

הלל מאירס

תכנים נוספים בנושא:

סגולה לפרנסה - פרשת המן

כיצד פועלות סגולות? כוחה של מחשבה להשפיע על המציאות

סגולה נוראה לפרנסה ולהצלחה: כל מה שלא ידעתם על הלהיט האהוב