שאל את הרב - כללי

הזיה או חלום..

  • י"ב שבט התשע"ו

שאלה

שלום כבוד הרב!! אוקיי זה סיפור נורא מוזר דיברתי עם חמותי והיא מספרת לי על משהו הזוי שקרה לה בשינה היא רואה את עצמה מלמעלה שוכבת במיטה והיא מנסה לצעוק לזוז ולפקוח עיניים ללא הצלחה אני הייתי בשוק כי גם לי זה קרה לפני מספר שנים ואפילו דברתי עם האם בית שלי וספרתי לה על זה ולדעתי היא צחקה עליי אז לא עשיתי מזה עניין אבל זה גרם לי לסיוט לכמה ימים.. היום כשחמותי מספרת לי על זה פתאום ניכנס בי איזה פחד מה זה יכול להיות.. חמותי טוענת שפשוט הנשמה ראתה את הגוף תוך כדי שינה מלמעלה.... אני זוכרת את עצמי מנסה לצעוק לזוז ולפתוח תעיניים ואני לא יכולה.... אני חייבת לדעת מזה, חלום או הזיה או משהוא אחר.. נורא מפחיד אותי פתאום. אשמח לתשובה או להסבר תודה מראש ובהצלחה

תשובה

שלום וברכה

יתכן שזה שיתוק שינה ראי https://www.hidabroot.org/he/question/19222 ויתכן שזה באמת חלילה מוות קליני.