זוגיות

יחס מזלזל

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

כבוד הרב שלום רב, אני נשואה כ5 חודשים לפני זה היינו ביחד שנה יש לי בעיה והיא שבעלי מדבר בצורה לא נאה, כאשר אנחנו מתווכחים הוא לא מכבד כלל מדבר בצורה מאוד מעליבה כמו: ´חמורה מה את מבינה´ ´אני לא חייב לך כלום´ ובעיקר משתיק אותי בצורה מאוד מאוד מזלזלת.... הדבר הזה מאוד פוגע בי ומעליב אותי אנחנו סך הכול נשואים טריים ועדיין ללא ילדים אני אובדת עצות ורק חושבת מה יהיה שהוא ידבר אליי כך שיהיה בע´ה ילד הוא יודע שזה נורא פוגע ולאחר שהוא נרגע הוא מתנהג שאילו כלום לא קרה ומבקש סליחה אבל זה קורה באופן קבוע (לפחות פעם בשבוע) אני מאוד אוהבת אותו אך חושבת כמה עוד אוכל לסבול זאת בבקשה תמליץ לי מה עליי לעשות.... תודה רבה,

תשובה

שלום וברכה

על בעלך ללמוד לשלוט על מידת העס שלו, ומומלץ ביותר שתנסי לראות איתו  יחד סרטים באתרינו, המדברים על מידת הכעס.

וכמובן שהזמן המתאים ביותר לצפייה הוא בעת רוגע ולא בשעת כעס.

בהצלחה - בנימין שמואלי