פגישות נוער מעורבות

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום רב. ביישוב שלנו מתקיימים כל ערב שבת פגישות (ובימי החול בחופשים גם עושים מנגל) בין הנוער שלנו (מעל גיל בר מצווה). אבל פגישות אלו מעורבות בין הבנים לבין הבנות בכוונה. ורציתי לשאול האם מותר לפי ההלכה להשתתף בפגישות אלו? צריך להדגיש שאין שם השגחה של מבוגרים או מדריכים (בתנועות הנוער), כי קראתי תשובות של רבנים שונים שאמרו שאם יש השגחה שהכל בצניעות- מותר, אבל פה אין. אשמח אם תכתוב לי מקורות לדבריך. תודה רבה צבי פישמן

תשובה

שלום וברכה

אסור בהחלט להיות באירועים אלו, בין כשיש השגחה של מבוגרים ובין כשאין השגחה של מבוגרים.

בברכה - בנימין שמואלי