אמונה

ספר ההוכחות

  • ט"ו שבט התשע"ו

שאלה

כבוד הרב שלום, בקשר לספר "ספר ההוכחות החד משמעיות/ עו"ד ערן בן עזרא"- לפני שאבחן את הספר רציתי לשאול האם מדובר בספר שתוכנו מגובה ע"י חכמי ישראל, ואכן נמצא ראוי. בתודה מראש יקותיאלי.

תשובה

בס"ד

שלום וברכה,

ספר זה הוא למעשה אוסף של מאמרים רבים מהאינטרנט ומספרים שונים, חלקם מאמרים נכונים, וחלקם מאמרים לא מוכחים. זהו ספר שיש להתייחס אליו בביקורתיות.

אני ממליץ על הספר "לאן" של הרב אביגדור מילר זצ"ל. הספר "סיני מאז ולתמיד" של הרב גרילק. וספר המהפך 4 של הרב זמיר כהן.

שלך בברכה,
דניאל בלס