שאל את הרב - כללי

שאלה בנוגע לחזרה בתשובה@!

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

רציתי לשאול האם זה בסדר להיות ככה בינתיים-אדם שהולך לבית כנסת שישי ערבית,שבת שחרית/מנחה , אדם שמניח תפילין כל יום , קורא תהילים כל יום , משתדל לעשות כמה שיותר מצוות . אבל הבעיה היחידה בו שהוא נוגע בפלאפון בשבת - האם זה בסדר לתור התחלה? ולחזור לאט לאט בתשובה ולא לגעת בפלאפון ?

תשובה

שלום וברכה

בהתחלה זה התחלה יפה מאוד, וכמובן שאסור להישאר תקועים אלא להתקדם עוד ועוד בכל שבת עד שהוא יגיע לשמירת שבת מלאה. חזק ואמץ וה` יעזור שבקרוב תוכל להגיע לתשובה שלימה במהרה.

בברכה - בנימין שמואלי