שאל את הרב - כללי

פגיעה באדם

  • ב' אדר א' התשע"ו

שאלה

היה לי חברה עד לפני שנתיים ובסיום הקשר היא ממש נפגעה ממני על מעשים שעשיתי לפני שבועיים קרה לי בדיוק אותו דבר האם אני צריך לבקש ממנה סליחה למרות שיכול להיות שהיא התחתנה והיא מעדיפה שאני בכלל לא אצור איתה קשר?

תשובה

שלום וברכה

תנסה לבדוק דרך מכרים חברים וכדו' אם היא כבר נשואה.

אף אם היא נשואה נראה לי שיש לכתוב מכתב סליחה ללא דברי חיבה ואהבה רק סליחה על הפגיעה ולשלוח לו בדואר אלקטרוני תוך הדגשה שבקשת הסליחה היא לצאת ידי שמיים וידי אדם ולא כניסיון ליצור קשר מחודש.

בהצלחה,