תפילה וברכות

תפילת שמונה עשרה"""

  • ב' אדר א' התשע"ו

שאלה

האם אתם יכולים לימוצא לי פסוק שאומרים בסוף בתפילת שמונה עשרה השם שלי זה גיל כהן. ושני האם אתם יכולים להציע לי ישיבות של חוזרים בתשובה שבסוף אני יגדל להיות רב גדול ותלמיד חכם בעזרת השם. אני בן 16 תודה לעונים עוזרים מאוד.

תשובה

שלום וברכה

הנה פסוק שמך, ישעיהו פרק מז פסוק (ד) גֹּאֲלֵנוּ יְקֹוָק צְבָאוֹת שְׁמוֹ קְדוֹשׁ יִשְׂרָאֵל:
נא לשלוח לנו מס' טלפון ונשמח לסייע לך להצטרף לישבה טובה שתוכל להתעלות בתורה בעז"ה.

עלה והצלח, שבת שלום,