תפילה וברכות

נשמת כל חי

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

חברה שלי שתהיה בריאה בעזרת ה` בקרוב -היא חולת אנורקסיה. גיליתי את זה לפני מספר חודשים. לפני בערך 80 יום החלטתי לקחת על עצמי אמירה של נשמת כל חי ל-40 יום לרפואתה ולראות ישועות. ביום שסימתי את ה-40 יום לא ראיתי שיפור אצלה והרגשתי צורך להמשיך לאמר עוד 40 יום את `נשמת` סימתי בערך לפני שבוע לאמר וכיוונתי שאני צריכה לערוך סעודת הודיה .. ואז אמרו לי שהמצב שלה התדרדר. ובעצם חשבתי על זה ואמרתי על מה אני אעשה סעודת הודיה?! .. הרי לא ראינו ישועות אצלה .. מה אני צריכה לעשות כרגע? כן לערוך סעודת הודיה או לא?

תשובה

שלום וברכה

אין לך לעשות כעת סעודת הודיה אלא להרבות בתפילה אל ה` שירפאה.

בברכה – בנימין שמואלי