זוגיות

הרחבת המשפחה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום לכם, יש לי שאלה שמטרידה אותי מזה זמן רב. אנו נשואים למעלה מעשור שנים ויש לנו ילדה. לפני כשנה וחצי, בעקבות משבר בחיי ובעיקר בזוגיות, הלכתי להתייעצות אצל נומרולוגית ותיקה וידועה שגם קוראת את העתיד בקלפי טארוט. לצערי הרב אמרתי לה בביטחון שאוכל לעמוד בכל דבר שתאמר לי. הנומרולוגית אמרה לי בפסקנות שנגזר עלי ועל בעלי להתגרש בעוד מס` שנים. היא ציינה בדיוק מתי ובאילו נסיבות. אני הייתי מזועזעת מאוד ולא סיפרתי דבר לבעלי. מאז מרחפת התחזית הזאת כעננה שחורה מעלי. כל הזמן אני מחכה לראות מתי יגיע המשבר. הזוגיות שלנו השתפרה ללא הכר כיוון שעשיתי שינוי אמיתי בעצמי והשתדלתי מאוד לתקן את טעויותי.ועם זאת אני מאוד חרדה לעתידנו וחיי הפכו קשים בגלל עניין זה. כעת רוצה בן זוגי להרחיב את המשפחה ואני חוששת להביא ילד נוסף שחלילה יצטרך לסבול בעתיד משפחה הרוסה והורים גרושים. עלי לציין שהנומרולוגית ידעה לומר הרבה דברים נכונים ולכן היה לי קשה לפקפק בדבריה. מה אני עושה כעת? אנא תנו לי תשובה ברורה ומבוססת. כיוון שהדבר הוא בנפשי. תודה רבה רבה, פלונית.

תשובה

שלום לך

רע ומר הדבר ללכת לאנשים אלו, ואסור להאמין לעתידות שהם מנבאים. ליהודי הדברים משתנים תדיר, לפי תפילות ומעשים טובים. אל תחששי כלל לדבריה, את יכולה להיות בטוחה שבעזרת ה` תמשיכי את חייך עם בעלך כל השנים ללא חשש, ואין לך להתייחס בדברים אלו, ואת יכולה להרחיב את משפחתך ללא חשש, אל תחושי יותר לדבריה והמשייכ לחיות באושר כל ימי חייך.

בברכה - בנימין שמואלי