זוגיות

עיצה מכבוד הרב מה לעשות בבקשה דחוף ביותר

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

לכבוד הרב שלום אני עומדת כיום חודש לפני יום החופה אך אנו מודאגים מאוד אין לנו דירה לגור בה כל הדירות שחיפשנו להשכיר יקרות מאוד ואין ביכולותינו הכלכלית להחזיק דירה בשכירות האם כדאי לנו לגור בבית ההורים יש לנו כבר תאריך לחתונה או שיש לדחות את מועד החתונה ולחסוך כמה שיותר כסף? אנו באמת במצב של אי ידיעה מה לעשות אשמח לעיצה בתודה מראש..

תשובה

שלום וברכה

אין לדחות את הנישואין בשום אופן. ה` יעזור לכם שתצאי את פרנסתכם בריוח, ותוכלי לגור בבית משלכם, וביינתיים תחיי בבית ההורים.

משנה זהירות יש לנהוג כאשר את גרה בבית ההורים לתת את מלוא תשומת הלב לבעלך, שירגיש את חשיבותו הבלעדית, יותר מכל אחד אחר.

בהצלחה - בנימין שמואלי