נשים

אמונה תפילה??

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום לכבוד הרב, יש לי חברה טובה שמתחתנת בדיוק שבוע לפני בעזרת השם ואמרו לה שלא כדאי שהיא תבוא לחתונתי כי זה יעשה לי (ככלה) לא טוב, מעין אמונה שאסור שכלה טרייה תבוא לחתונה של משהי אחרת 40 יום אחרי חתונתה כי לכלה שמתחתנת אחריה זה עושה חס ושלום מזל רע. האם זה נכון? אף פעם לא שמעתי על זה ואת האמת חשוב לשתינו להשתתף בשמחה של שתינו. אני מאמינה בקדוש ברוך הוא ולא באמונות סרק אך האם יש בזה מן האמת? משהו שקשור ליהדות? אודה לעזרתך.

תשובה

שלום וברכה

אין לחשוש לדבר כלל, ואפשר להשתתף אחת בשמחת השניה. מזל טוב לשניכם -