חברה והשקפה

אנשים שמקנאים בי שאני עושה תרגילי כושר

  • ט' אדר א' התשע"ו

שאלה

בבית ספרי (חילוני) יש מתקני כוח וכושר אני מידי פעם הולך לשם ועושה את התרגילים הללו בהצלחה ובקלות , בעוד שילדים אחרים מתקשים וכשהם רואים אותי עושה את התרגילים בכזאת הצלחה זה מעורר בהם קנאה וצרות עין . עלתה בי השאלה , אם אדם הוא יפה תואר או חכם הוא יסתיר פניו כדי שלא יקנאו בו ? מהעלי לעשות ? תודה רבה מראש !!!

תשובה

שלום וברכה

תזכיר תמיד את שם שמיים,  תגיד תמיד לעצמך וגם לאחרים שברוך ה' אתה יודע לעשות תרגילים מוצלחים וברוך ה' שאתה מוכשר ואתלטי וכו' ובעז"ה עין הרע לא תשלוט בך לעולם.