נשים

בגידה באשתי

  • כ"ד אדר א' התשע"ו

שאלה

שלום אני גבר נשוי , ובעוונותיי בגדתי באשתי עם בחורה רווקה . המחשבות הורגות אותי ופשוט אוכלות לי את הראש . אני לא יודע מה לעשות . רציתי לדעת מה דעת התורה על כך ? מה אני אמור לעשות כרגע ? אני אוהב מאוד את אשתי ואני לא רוצה לפרק איתה את מע' היחסים ..אני מתחרט מאוד על המעשה השפל שעשיתי ..אני רוצה לבקש סליחה מאשתי אך איני מסוגל לבשר לה את זה ..אני רוצה לבקש סליחה מהקדוש ברוך הוא אך אני מתבייש אפילו לפנות אליו בנושא . אנא מכם עזרו לי ..אני תמיד רוצה שיעורי תורה של הרב זמיר כהן ועוקב אחריו שבוע אחרי שבוע בהרצאות הנפלאות שלו ..אני מודע לזה שעשיתי מעשה שפל לכן איני מחפש הטפה אלא אני מחפש כפרה או דרך בה אוכל לכפר על העוון הנורא הזה ..אבקש לא להעלות את השאלה לפורום או לאתר ..אשמח אם תעזרו לי בבקשה

תשובה

שלום וברכה

אין תועלת מסיפור לאשתך על החטא הנורא. החטא הינו חמור ביותר ורק תשובה אמיתית לאבינו שבשמים תועיל לכפר על העוון.

וידוי בלב שלם וחרטה על העבר וקבלה לעתיד לא ליצור שום קשר עם בחורה שאינה אשתך היתה מועילה מאוד. כדי לתקן את החטא בשלימות, יש להקפיד על שמירת שבת כהלכה ולכבד את השבת כפי יכלתך, וכן להרבות בחסד בגופך.