זוגיות

. אני מאוד מבולבלת ולא יודעת מה לעשות, לבטל את החתונה? או להתגבר ולהתעלם מה שייקח המון זמן, אני מאוד פגועה ואני מאוד אוהבת את חבר שלי?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום! יש לי חבר 3 שנים וברוך ה` החלטנו להתחתן, היום היה אמור להיות המסיבת אירוסין שלנו ולצערי הרב ביום ראשון גילתי כמה שהמשפחה שלו(האמא והאחיות) שונאת אותי ומקנאת בקשר שלנו הם התקשרו ולא הפסיקו לפגוע ולהעליב בלי שום סיבה מוצדקת! הקלטתי את כל השיחה איתם בכדי שחבר שלי ישמע, ובאמת הוא לא מוכן לשמוע עליהם יותר כי לא עשיתי כלום!! דודים שלו( 2 אחים של האמא) הצדיקו אותנו ואמרו שככה זה אצלהם במשפחה- זה מעין "ירושה" שעוברת בדורות וגם להם התנכלו כשהחליטו להתחתן. אני מאוד מבולבלת ולא יודעת מה לעשות, לבטל את החתונה? או להתגבר ולהתעלם מה שייקח המון זמן, אני מאוד פגועה ואני מאוד אוהבת את חבר שלי?? אולי זה רמז מאת ה`?

תשובה

שלום לך

תתחברי לחבירך ואל תתיחסי למה שהם אומרים, את עושה את הטוב ביותר, ולכל דבר טוב יש מכשולים מצד היצר.

בברכת אושר רב - בנימין שמואלי