חברה והשקפה

התחזקות במצוות

  • ל' אדר א' התשע"ו

שאלה

שלום, אני בחור חילוני המעוניין להתחיל לקבל עלי מצוות אך איני יודע ממה ואיפה להתחיל.. בנוסף אני חושש מההגבלות שהדרך החדשה תטיל עלי ואני לא בטוח שאוכל לעמוד בכולם כפי שנדרש. חשיבה זאת גורמת לי לחשוב מחשבות של "אז למה להתחיל בכלל?" תודה מראש על תשומת הלב

תשובה

שלום וברכה

אציע ליווי בדרכך ממדריכים מנוסים ובעלי לב רחב שיכולו לסייע לך בדרכך בצורה נכונה וטובה.

אם תרצה בכך נא לשלוח לי מס' טלפון ונשוב איליך. אם אתה רוצה שנסייע לך במייל, נא לכתוב לנו ונשתדל בעז"ה לסייע לך בצורה הטובה ביותר.