אמונה

פתרון חלום

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

לפני כחודשיים נפטר אחי ממחלה קשה. ומאז כמעט בכל יומיים שלושה אני חולמת אותו , כל פעם חלום אחר . דבר אחד משותף לכל החלומות שבכולם הוא מופיע לי עדיין רזה וחלש (אך לא ממש כפי שנפטר) . בנוסף, לא תמיד אני מצליחה לפענח את החלומות שאלתי: מדוע אני חולמת די הרבה עליו, ומדוע אני היחידה מכל המשפחה שחולמת עליו (לא ההורים שלי ולא האחים שלי).?

תשובה

שלום וברכה

החלומות של נפטר חלש ורזה מראה על כך שמצבו בעולם האמת לא כל כך טוב.

ועל כו יש לעשות מצוות ומעשים טובים, לעילוי נשמת של הנפטר.

כנראה שאת בדרגה הכי גבוהה במשפחה שיכולה לסייע לנשמה.

בברכה - בנימין שמואלי