מה ללמוד מבחינה מקצועית?

  • י' אדר ב' התשע"ו

שאלה

שלום רב! בזמן האחרון הראש שלי נמצא הרבה סביב מחשבות לגבי העתיד, אני רוצה ללמוד משהו שיהיה לי למקצוע ולא מוצא מה, מצד שני אני מפחד שאם אלך ללמוד מקצוע שידרש לי הרבה שנים ללמוד אותו זה יעכב מציאת בת זוג ובניית משפחה.אני חייב לציין שאני הדרך של התחזקות(יש עוד הרבה מאוד מה לשפר אך זה הכיון).אשמח לעצה רבנית שיתן עצה בחוכמת התורה. אני כבר לא יודע מה לחשובצואיך לחשוב.

תשובה

שלום וברכה

יש ללכת לאיבחון מקצועי שיתן לך את הכיוון מה מתאים לך מבחינת אופייך וכישוריך. בין המקצועות המתאימים לך תבחר במקצוע שהלימוד בו אינו ארוך מידי והוא יכול להכניס פרנסה מרווחת.

בהצלחה,