פטירת אימי ושאלה בהקשר.

  • י"ח אדר ב' התשע"ו

שאלה

אמא ע"ה נפטרה בשבת בתאריך 19.3.2016 ממש לפני פורים . להבדיל אני ובת זוגתי התחתנו בפורים בשנת 2007 4.3. האם לפי הקבלה יש רמז או משהו סמוי על כך ? בחצי השנה האחרונה החלנו מסע של גרושין שטרם הסתיים . אשמח לדעת את תשובת הרב. תודה רבה.

תשובה

שלום וברכה

אין כל קשר בין המקרים.

ה' יעזור שהשלום יחזור לכנו ותחזרו לחיות בטוב ובנעימים באהבה ואחווה.

נשמח לסייע לכם ולגשר ביניכם ולבנות את ביתכם כראוי,אם תרצי שיועץ מומחה יזוב אילייך נא לשלוח לנו מס' טלפון