save me!

  • כ"ד אדר ב' התשע"ו

שאלה

שלום כבוד הרב, אני בן 30 , נשוי (לגוייה) + 2 ילדים קטנים. לאחרונה גיליתי את האמת וחזרתי בתשובה. אני עצוב מאוד ובוכה הרבה על כל העוונות שעשיתי. לא יודע מה לעשות עכשיו... אשתי מוכנה להתגייר (היא אמרה לי את זה גם בעבר) אבל לא היא ולא אני ידענו מה זו האמת היהודית לאמיתה כפי רצון ה'. עכשיו שאני יודע את האמת אני מעוניין לנסות לשאוף ולהביא את עצמי לקדושה הגבוהה ביותר שאני יכול להגיע מתוך הכלים שה' יתברך עשה בי , בכל המשתמע מכך.. השאלה היא כזו: אני אמור לתת לאשתי את ההזדמנות להתגייר כמו שתכננו כדי לדעת ולהכיר את היהדות. מה אני אמור לעשות בזמן הזה? האם אני אמור להתרחק ממנה ולשמור איסור נגיעה? האם אסור לי לאכול את האוכל שהיא מבשלת? אם היא לא תבין זה עלול לגרום למלחמה בנינו שתהרוס את ההזדמנות להתחיל את תהליך הגיור.. במידה ואשתי לא תהיה מוכנה לקבל על עצמה את היהדות כמו שאני קיבלתי אחרי הגיור, כלומר את מהות קיומנו ותכלית הבריאה. מה אעשה אז? מה יהיה על הילדים אם לא אצליח? ומה יהיה עלי אם ילדי לא יהיו יהודיים? אני אובד עצות ומרגיש רע עד עומקי נשמתי. לא יודע את מי לשאול אנא עזור לי...

שחר מוסקוביץ

תשובה

שלום וברכה

אשריך שזכית  להכיר את בוראך ולהתקרב לשמירת המצוות ולרצון עז לטכס עצה איך לצאת מהחטא.

אציע שנחזור איליך טלפונית כדי לטכס עצה מיטבית לפי מצבך.

אם תרצה בכך נא לשלוח לי מס' טלפון ונשוב איליך. אם הדבר לא אפשרי נא לכתוב לי ואסייע לך בעז"ה בכתב.

בהצלחה רבה,