ברית וסנדקות

  • כ"ג ניסן התשע"ו

שאלה

שלום ושבוע טוב, בעזרת השם אני לקראת לידת בן זכר בשעה טובה רציתי להתייעץ מה לעשות לגביי הסנדק בברית בעלי רוצה שהסנדק יהיה אבא שלו ואני לא מרוצה מהרעיון כי חמי בעל אופי קשה מאד ואני לא רוצה שהאופי שלו ישפיע על הילד,מה עליי לעשות?האם להתעקש עם בעלי על סנדק אחר או לתת לחמי להיות סנדק?אני נורא מוטרדת גם מהלידה וגם מהברית אם אפשר גם ברכה וסגולות ללידה קלה אשמח לתשובה בהקדם תודה.

תשובה

שלום וברכה

אם הוא שומר שבת וירא שמיים, אין לריב עם בעלך ובזכות מצוות כיבוד אב של בעלך תזכי ללידה קלה בעיתה ובזמנה ולבריאות איתנה לך ולעובר.

ברוכה תהיי ושיהיה במזל טוב,