זוגיות

איך אפשר לדעת אם הוא הזיווג

  • כ"ג ניסן התשע"ו

שאלה

בס"ד שלום וברכה כבוד הרב בעבר כשהייתי בבית ספר יסודי למרות שהוא היה דתי חלק מהכיתות היו מעורבות ובעירנו לא ייחסו לכך חשיבות למרות שכיום אני מבינה את החשיבות המרובה שבדבר. בכיתה שלי היה ילד שמהיום הראשון בו היינו בכיתה היה ביננו קשר מיוחד לא היינו נוגעים אחד בשני או קירבה גופנית כלשהי ולאחר תקופה פשוט הרגשתי שאני אוהבת אותו למרות שהייתי ילדה כיום לא פגשתי אותו במשך כמה שנים ומשעברתי בית ספר לא דיברתי איתו עברו כמה שנים מאז , התחושה של ההתאהבות בו לא מרפה ממני מה עלי לעשות ? בעבר הוא אמר לי שהוא אוהב אותי ועוד יותר הייתי קשורה אליו בנפש אבל מאז ניתקתי איתו כל קשר והוא המשיך בחייו ואני עדיין מרגישה קשורה אליו אם זה אומר שהוא הזיווג שלי ? בתקופה האחרונה גם שמעתי על דברים לא טובים שהוא משתתף בהם אך האהבה שלי לא פוסקת למרות שאני אומרת לעצמי שהוא לא מתאים לי מה עלי לעשות מבחינה הלכתית ? האם לבדוק איתו את הקשר ? לשכוח ממנו ? ואם כן באילו דרכים אני ממש אובדת עצות אשמח לתשובה וסליחה שאני מטרידה אותך בשאלות כאלו פשוט אנשים רבים שמנסים לעזור מדברים איתי מבחינה ריגשית בלבד ואשמח גם להלכתית תודה רבה רבה

תשובה

שלום וברכה

תנסי לבדוק את המצב שלו ותנסי גם לבדוק בבהירות אם הוא מתאים לך או לא מה החסרוניות ומה המעלות ולאחר מכן תחזרי אלי.