שאל את הרב - כללי

לגביי מטוטלת.

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום כבוד הרב זמיר כהן, אני נמצא בארה´ב כרגע יש לי שאלה חשובה מאוד לגביי המטוטלת! כידוע יש למטוטלת כוחות והיא באמת זזה ונותנת תשובות. השאלה היא : אייך העם היהודי מקבל את המטוטלת ואבנים בעלי אנרגיות? האם הם מתנגשים (קבלה מול המטוטלת)? מי מהתנך השתמש במטוטלת? האם המטוטלת מופיעה איפשהו בתנ´ך? ממש חשוב לי להגיד תודה על העזרה ועל כך שחיזקתם אותי וחיי מאושרים הרבה יותר.שלכם באהבה רבה.קובי שריקי

תשובה

שלום רב!

שאלה טובה;

המטוטלת איננה אסורה, ורשאים להשתמש בה.
היהודים מדגישים אמונה ותפילה ועבודת השם יותר, ואין המטוטלת מוזכרת בתנ"ך.

ברכה והצלחה;

יעקב משה