נשים

גיור?<

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

כבוד הרב, השאלה שלי נוגעת לנושא הגיור האם אישה גויה שנישאה ליהודי והתגיירה ושומרת על כל המצוות היא יהודייה לכל דבר? האם הילדים והנכדים שלה יחשבו ליהודים? מבחינת התורה איך מתייחסים לאישה שהתגיירה היא צריכה לשמור כל המצוות כל החיים אשמח אם תהנה לשאלתי בהרחבה.

תשובה

שלום וברכה

אישה שהתגיירה כהלכה, היא ובניה ובנותיה וכל יוצאי חלציה יהודים כשרים לכל דבר.

חובה על כל יהודי ויהודייה לשמור את כל המצוות כולם עד יום מותו.

בברכה - בנימין שמואלי