בחירת שם לתינוקת שנולדה

  • א' אייר התשע"ו

שאלה

שלום כבוד הרב..ילדתי בשבוע 26 בניתוח קיסרי חירום...נולדה לי תינוקת פגית... שדיי נלחמת על חייה .. אני רוצה לתת לה שם וחשבתי על השם לני -שזה ..לי...נתן... השם יתברך .האם אתה יכול לראות אם זה שם שניתן לקרוא לה או עדיף שם אחר..אודה על תשובה מהירה... המון בריאות

תשובה

שלום וברכה

שם טוב מאוד. אולי כדאי להוסיף גם את השם חיה ותיקרא בשם חיה לני ובעז"ה ה' יתן לה חיים ארוכים טובים ומאושרים.