אמונה

חזרה בתשובה עקב יסורים

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

אני רווקה בת 37, לא עובדת ולא מאושרת מכלום כמעט. אני מתחזקת בדת ומנסה לשמור אבל מציק לי שאני עושה את זה רק בגלל מצבי, אין ספק שאם הייתי חילונית מאושרת עם הצלחה לא הייתי משנה כלום בחיי, הייתי נשארת חילונית עם מסורת (חגים, כשרות). מה דעתך?

תשובה

שלום וברכה

בורא עולם מעורר את האדם בדרכים שונות ומגוונות ואף אם התעוררת לאמונה כתוצאה מסבלך אין זה גורע ממעלתך כעת כבחורה מתחזקת ויראת שמים ובטוחני שכעת אף אם תזכי לישועות רבות לא תמרדי בבורא.

יצויין שאני מכיר בנות חילוניות  רבות הסובלות ובכל זאת לא שינו את דרכיהן.

בהצלחה - בנימין שמואלי