זוגיות

נישואים.

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

יש לי חבר כמעט שנה. אנחנו לא שומרים נגיעה אבל בעתיד רוצים להתחתן. בזמן האחרון מטריד אותי מאוד עניין שמירת נגיעה. כולם מנסים להחזיר אותי בתשובה. ואני לא מרגישה שלמה עם זה. שמעתי הרצאות שיותר הפחידו אותי מאשר שעניינו אותי. הקשר שלנו מתפתח . האם רצוי לנתק קשר כזה למרות שנתחתן בעתיד? תודה רבה ,מחכה לתשובה.

תשובה

שלום וברכה

כל חטא מרחיק את האדם מהבורא וחטאים הקשורים לעריות גורמים להפסקת השפע הטהור לאדם מבוראו.

שמירת הטהרה והנגיעה עד לחתונה מביאה אושר רב לבני הזוג אשר זוכים להשראת השכינה ולשפע טוב ממרום ושלום בית אמיתי.

>ראוי לשמור על הזיווג ובתוספת שמירת הנגיעה ולהתחתן בקרוב וכך תזכו לרוב טוב.

עדיף לנתק קשר זמנית כאשר רואים שאין לכם את הכוחות לשמור נגיעה גם אם יתכן ששהקשר יתנתק לגמרי.

ה´ יתן לך את הכוחות להגיע להחלטה נכונה.

בברכה  -בנימין שמואלי