נשים

האם דיני הטבילה בחודש 9 הים כמו לנידה

  • ח' תמוז התשע"ו

שאלה

בס"ד שלום וברכה, טבלתי לפני שנכנסתי להריון ב3/11 - כא בחשון. האם הייתי אמורה לטבול בכא בסיון? ואם איחרתי בלי כוונה את המועד (חישבתי לא נכון וחשבתי שצריכה לטבול רק בכא בתמוז) - האם פשוט יכולה לטבול כעת בכל יום ולא משנה? והאם כל דיני הטבילה זהים כמו לנידה רק שאין צורך בבדיקות ?

תשובה

שלום וברכה

מנהג הטבילה בחודש התשיעי אין לה תאריך מדוייק  ולא חשוב בדיוק מתי טובלים.

אין צורך בשום הכנות לטבילה רק טובלים ויוצאים.