חברה והשקפה

כפרה

  • י"ד תמוז התשע"ו

שאלה

עברתי הרבה פעמים על פגם העניים והברית ובאתי על זונות איך אני מכפר?

תשובה

שלום וברכה

שורש ויסוד התיקון הוא הרחקה מן העבירה מכאן ואילך, לקבל על עצמך לא לחטוא עוד בחטאים אלו בשום אופן לבשתמש רק באינטרנט מסונן בלבד ולהתרחק מכל דבר מהביא ליד עבירה בעניינים אלו ולעשות לעצמך גדרים וסייגים שלא להגיע אפילו קרוב לחטא. להתוודות לבורא עולם ולתחרט מאוד על הטעויות שעשית בעבר.

להרבות תבפילה לבורא עולם שיסלח לך על כל מעשיך ולקבוע עיתים לתורה חוק ולא יעבור בכל יום ויום דבר שיסייע לך מאוד להתגבר על היצר הרע ולהצליח לנצח מלחמה זו.

כדי למרק את העוון הרי שמלבד כל האמור תשתדל להקפיד מאוד על שמירת שבת כהלכה על כל פרטיה ודקדוקיה ובזה תהיה נקי וטהור כמקדם.