תפילה וברכות

משפט מכליל לבעיות זיווגים וזרע קודש

  • ז' אב התשע"ו

שאלה

כשאני לומד תורה או קורא תהילים בשביל זיווג או זרע של קיימא לאנשים שאני מאחל, מה המשפט שאני צריך להגיד כדי לכלול אותם עם כל הזקוקים לכך בעם ישראל? דוג': כשאני מתפלל לרפואה אני אומר לרפואת פלוני בתוך שאר חולי ישראל אני מחפש משפט בסגנון הזה. בתודה מראש.

תשובה

שלום וברכה

אתה יכול לומר פלוני בן פלוני לזיווג הגון יחד עם כל שאר הרווקים בצריכים לזיווג. או פלוני בן לפני לזרע של קיימא להיפקד יחד עם כל הצריכים לזרע של קיימא.