שאל את הרב - כללי

צער בעלי חיים

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

אמרתי פעם לאחותי שהתורה חסה על בעלי חיים ויש איסור של צער בעלי חיים וששוחטים הסכין צריכה להיות חלקה וכו אז היא שאלה לגבי זה שמובילים את הבע´ח בצפיפות וכל הצער שהם עוברים בדרך ושמפטמים אותם וכו למה הרבנים לא מסתכלים על זה היא צימחונית לא היה לי תשובה בשבילה ? תודה

תשובה

שלום וברכה

גם אני מצטער מאוד על המצב כיום, והאמת הוא שבהשגחות המהודרות מנסים כל הזמן להביא לקץ המצב הנוכחי הנוראי. ולאט לאט מכניסים עוד ועוד שינויים למנוע את צער העופות.<ה:t;הרב יצחק פנגר - צער בעלי חיים

בהצלחה - מנשה ישראל